SmArt biz dizajneri

Osjeća li se tvoje dijete nekada kao da gostuje u epizodi filma znanstvene fantastike naslova  „Klonovi napadaju“? Gdje god se okrene, svugdje iste stvari, ili barem samo jako sliče jedna na drugu! E, za sve one koji su odlučili preuzeti stvar u svoje ruke i dodati malo boje ovom crno-bijelom svijetu oko nas, imamo odličnu vijest! Jer konačno su stigle radionice za djecu i mlade, kojima ćete stati na kraj svemu običnome i već viđenom.

Pitaš se kako?

Za početak, sve ono što volimo, iskoristit ćemo za izradu jedinstvenog predmeta po našem guštu.  Modni dodatak koji će mamiti poglede ili dekoracija koja svakoj sobi daje novi look, samo su početak. Jer naši će SmArt biz dizajneri mijenjati trendove, pokretati neke nove, ali i svakoj običnoj stvari udahnuti jedan novi život.

Svijet prepun šarenih boja, tkanina, fora materijala, neobičnih izuma samo čeka na nas. A oni koji svojim rukama vole stvarati i smišljati nove stvari, dok im je pri tome glava vječno u oblacima, noge čvrsto na zemlji, a bojica, flomić ili škarice u ruci, pozvani su da promijene svijet oko nas. Jer kao svaki pravi kreativci, odlučno odbijamo pristati na prosječnost i običnost, a otkačena i razigrana raznolikost naše je drugo ime! ☺️

 

Dizajneri i poduzetnici u jednom, zašto ne?

Možda već tvoje dijete ima neku dizajnersku ideju koja joj se duže vrijeme mota po glavi? Neka nam dođe da je zajedno razradimo i pretvorimo u divljenja vrijedno djelo! Ali oprez, nakon što ideja ugleda svjetlo dana, krenut će invazija pitanja: „gdje se to može kupiti“ i „možeš li i meni tako nešto napraviti“? No bez brige, i tu imamo asa u rukavu! Zajedno ćemo osmisliti plan izrade novih apsolutnih dizajnerskih hitova. A sve ćemo to naučiti iskoristiti i da zaradimo nešto džeparca za naše male slatke gušte ili pak nove materijale za nove dizajne.

 

Prednosti i koristi radionica za djecu SmArt biz dizajneri:

 • Poticanje kreativnosti i inovativnosti
 • Usvajanje novih znanja i vještina, kroz aktivnosti koje kombiniraju razne vrste umjetnosti kao i odabrane istraživačke aktivnosti (sukladno interesu djeteta)
 • Izgradnja samopouzdanja i samoinicijativnosti
 • Razvoj komunikacijskih i prezentacijskih vještina
 • Razvoj fleksibilnost mišljenja
 • Poticanje i razvoj razmišljanja izvan okvira
 • Poticanje poduzetničkog duha
 • Usvajanja osnova financijske pismenosti (osvještavanje o vrijednosti novca, kao i o vremenu i trudu koje je potrebno uložiti kako bi od toga imali financijsku korist)
 • Osvještavanje o ponovnoj uporabi i prenamjeni već postojećih stvari, u svrhu štednje

 

Likovne radionice u Zagrebu za djecu SMART BIZ DIZAJNERI (6-15 godina) provode se po programu SmArt Ideas Laba i njegove kreatorice dr. sc. Ivane Lončarek. Radionice objedinjuju razne kreativne aktivnosti te kroz igru i zabavu uvode i u osnove prezentacijskih vještina.

 

SMART BIZ DIZAJNERI radionice za djecu, odvijaju se jedanput tjedno u trajanju od sat vremena (1 x tjedno/ 1 sat) u istočnom dijelu grada (Dubrava, Trnovčica).

 

Raspoloživi termini:

 • Ponedjeljkom i srijedom od 16:20 do 17:20 sati

 

Promo cijena radionica sa svim uključenim materijalima:

 • 60 kn po radionici (cijena radionice za drugo dijete: 50 kn)
 • 220 kn za mjesečni program od 4 radionice (cijena mjesečnog programa za drugo dijete: 190 kn

 

Svi SmArt biz dizajneri koji bi nam se rado priključili pri izradi ovosezonskih must have dizajnerskih hitova, na radionice se mogu prijaviti pozivom na broj 091 556 5179 ili putem kontakt obrasca.


Druge radionice za djecu

Mali SmArtići
SmArt Putopisci

Prijavi svog mališana na radionicu SmArt biz dizajneri.