SmArt Eventica

SmArt rješenja za vaše evente / događanja

Zamisli samo da bilo koji događaj/event/manifestacija, uz klasičan program donosi i jednu maštovitu priču, kreiranu tako da se svaki sudionik osjeća kao lik u posebnoj za njega osmišljenoj bajci (pustolovnoj, avanturističkoj, ili pak onoj ultra uspješnoj poslovnoj). A da je pri tome svaka priča drugačija, a izbor njenih tema neograničen.

Zamisli da se djeca mogu na nekoliko sati kroz avanturističke zabave za djecu pretvoriti u svoje najdraže super junake, umjesto da sjede po strani na nekom njima dosadnom događanju za odrasle.

S nama je sve nabrojeno moguće! :-) SmArt Eventica nastala je kako bi se svakom privatnom ili poslovnom eventu/događanju koje uključuje djecu, dodala jedna nova dimenzija – avanturistička pustolovina u kojoj uživaju i mali i veliki.

Organizacija SmArt evenata/događaja s jednom drugačijom pričom

Svaki event/događaj ima svoju priču. Svaka priča ima poruku. A svaka nas poruka može dotaknuti i vezati na način da uvijek i iznova želimo ponoviti taj doživljaj koji smo osjetili dok smo bili djelom te za nas posebne priče. Zato se prilikom organizacije svakog Vama važnog događaja vodimo upravo tom vizijom i misijom. Stvoriti interaktivnu, kreativnu i maštovitu priču, kreiranu prema Vašim željama i uz pažljivo osluškivanje i analiziranje interesa onih koji su Vama važni. Sve kako bi stvorili Vašu zajedničku priču, koja će se uvijek rado prepričavati uz nestrpljivo iščekivanje njenog novog nastavka.

Saznajte više