SmArt Eventica

SmArt rješenja za vaše evente / događanja

Zamisli da se djeca mogu na nekoliko sati kroz avanturističke zabave za djecu pretvoriti u svoje najdraže super junake, umjesto da sjede po strani na nekoj njima dosadnoj konferenciji ili sastanku.

Zamisli da tijekom obiteljske proslave ne trebaš trčati za desetak mališana i svako malo spašavati tanjure i čaše u zraku jer djecu zabavlja iskusna teta čuvalica s hrpom ideja za pametnu, ali i urnebesnu zabavu. Zamisli da možeš provesti nezaboravno jutro na jutarnjoj špici sa svojom prijateljicom, dok se vaši klinci nezaboravno zabavljaju u sigurnom prostoru u centru grada, pritom razvijajući svoje vještine.

S nama je sve nabrojeno moguće! :-) SmArt Eventica nastala je kako bi se svakom privatnom ili poslovnom eventu/događanju koje uključuje djecu, dodala jedna nova dimenzija – avanturistička pustolovina u kojoj uživaju i mali i veliki.

SmArt zagrebačka dječja špica

Drage mame špicerice, zamislite samo ovu situaciju.

Sjedite u omiljenom kafiću i uživate na subotnjoj špici. Miris kave ispunjava sva vaša čula, a svakim njenim novim gutljajem osjećate se sve opuštenije, uživajući u društvu dragih prijateljica i prepričavanju svih novih zgoda i nezgoda te uživate u vašem vremenu.

Nije li to događaj/event po vašoj želji?


Saznaj više

Laku noć SmArtionica

Dragi naši roditelji koji zadnjih godina romantičnu večeru gledate samo na TV ekranu, doduše već na izmaku snaga, dok vaša djeca veselo skaču po krevetu sa 100% energije. Osmislili smo poučnu zabavu za vašu djecu koja će ih ušuškati pred san, a vama pružiti slobodno vrijeme koje ćete iskoristiti po vašem guštu.

Saznaj više