SmArt Eventica

SmArt rješenja za vaše evente / događanja

Zamisli samo da bilo koji događaj/event/manifestacija, uz klasičan program donosi i jednu maštovitu priču, kreiranu tako da se svaki sudionik osjeća kao lik u posebnoj za njega osmišljenoj bajci (pustolovnoj, avanturističkoj, ili pak onoj ultra uspješnoj poslovnoj). A da je pri tome svaka priča drugačija, a izbor njenih tema neograničen.

Zamisli da se djeca mogu na nekoliko sati kroz avanturističke zabave za djecu pretvoriti u svoje najdraže super junake, umjesto da sjede po strani na nekom njima dosadnom događanju za odrasle.

Zamisli da možeš provesti nezaboravno jutro na jutarnjoj špici sa svojom prijateljicom, dok se vaši klinci nezaboravno zabavljaju u sigurnom prostoru u centru grada, pritom razvijajući svoje vještine.

S nama je sve nabrojeno moguće! :-) SmArt Eventica nastala je kako bi se svakom privatnom ili poslovnom eventu/događanju koje uključuje djecu, dodala jedna nova dimenzija – avanturistička pustolovina u kojoj uživaju i mali i veliki.

Organizacija SmArt evenata/događaja s jednom drugačijom pričom

Svaki event/događaj ima svoju priču. Svaka priča ima poruku. A svaka nas poruka može dotaknuti i vezati na način da uvijek i iznova želimo ponoviti taj doživljaj koji smo osjetili dok smo bili djelom te za nas posebne priče. Zato se prilikom organizacije svakog Vama važnog događaja vodimo upravo tom vizijom i misijom. Stvoriti interaktivnu, kreativnu i maštovitu priču, kreiranu prema Vašim željama i uz pažljivo osluškivanje i analiziranje interesa onih koji su Vama važni. Sve kako bi stvorili Vašu zajedničku priču, koja će se uvijek rado prepričavati uz nestrpljivo iščekivanje njenog novog nastavka.

Saznajte više

SmArt zagrebačka dječja špica

Drage mame špicerice, zamislite samo ovu situaciju.

Sjedite u omiljenom kafiću i uživate na subotnjoj špici. Miris kave ispunjava sva vaša čula, a svakim njenim novim gutljajem osjećate se sve opuštenije, uživajući u društvu dragih prijateljica i prepričavanju svih novih zgoda i nezgoda te uživate u vašem vremenu.

Nije li to događaj/event po vašoj želji?


Saznaj više

Laku noć SmArtionica

Dragi naši roditelji koji zadnjih godina romantičnu večeru gledate samo na TV ekranu, doduše već na izmaku snaga, dok vaša djeca veselo skaču po krevetu sa 100% energije. Osmislili smo poučnu zabavu za vašu djecu koja će ih ušuškati pred san, a vama pružiti slobodno vrijeme koje ćete iskoristiti po vašem guštu.

Saznaj više