SmArt radionice za djecu i mlade

Zabavne i pametne razvojne igre i aktivnosti za sve male istraživače i kreativce.

Ideja SmArt radionica za djecu i mlade nastala je u društvu našeg najmlađeg člana tima, tada trogodišnjaka Davida.

Naš princ David jedno je posebno biće, baš kao sva djeca ovoga svijeta. No, moramo priznati da je dosta zahtjevan! Zato smo, da bismo ga zabavili na način na koji on to zaslužuje, iz sebe izvukli svu kreativnost svijeta i onu dječju maštu koju smo zagubili jednom davno kada smo postali veliki.

S njime smo pronašli zabavnu stranu znanosti i umjetnosti i naučili kako razvijati vještine i talente djece od najranijih dana, naravno, na zabavan način.

Pilot program SmArt radionica za djecu i mlade proveli smo i u DV „Sunce“, gdje su djeca oduševljeno reagirala na svaku našu igru i smijala se od uha do uha. Moram ti priznati da su i roditelji imali taj rastegnuti smiješak i zadovoljno odahnuli, kada se broj popularnih pitanja – Kako i zašto, mama i tata? – sveo na čisto pristojan 😉. Zbog svega toga baš nam je toplo oko srca i sretni smo što u našu zabavnu i pametnu igru sada možemo uključiti i ostale male i one malo veće istraživače i kreativce.SmArt radionice za djecu namijenjene su djeci od 4 do 15 godina, no dobrodošla su i nešto mlađa ili starija djeca.

Napomena: Trenutno ne organiziramo pojedinačne dječje radionice, već samo u suradnji s institucijama kao događanje po pozivu (suradnje sa školama i vrtićima, muzejima, poslovnim subjektima te raznim drugim organizacijama).

Mali SmArtići

Pustolovina učenja kroz igru

Likovne radionice za djecu - SmArt putopisci 5

SmArt putopisci

Spremni za putovanje kroz središte Zemlje i okolo-naokolo?

kreativne-likovne-radionice-za-djecu-smart-biz-dizajneri

SmArt biz dizajneri

Zadatak je tvoj: uvijek budi svoj!