Organizacija SmArt evenata s jednom drugačijom pričom

Organizacija evenata koji pričaju jednu novu i zanimljivu priču, naša je strast! Jer priče nas povezuju. Vode nas u svijet mašte, novih otkrića i pustolovina. Otvaraju nam neke nove horizonte i poglede na svijet …

Zašto onda ne bi i svaki event pričao neku svoju priču? Priču u kojoj filmska premijera postaje mjesto gdje konačno možemo isprobati neke od avantura junaka s filmskog platna. Priču u kojoj događaj o važnosti očuvanja ekološke bio-raznolikosti, poprima značajke super cool laboratorija. Iliti zabavnog lab-a u kojem imamo priliku okušati se u zabavnim inženjerskim projektima inspiriranim prirodom. No zašto bismo stali samo na tome, kad tradicionalna kulturno-umjetnička manifestacija može poslužiti kao event „putovanja kroz vrijeme“ i intrigantne potrage za baštinskim zanimljivostima?

ispricajte-jednu-drugaciju-pricu-smart-ideas-lab

 

Planirate organizirati event i u potrazi ste za novim originalnim idejama i rješenjima?

Dobrodošli ste zaviriti u naš kreativni Lab, u kojem evente kreiramo, organiziramo i izvodimo prema isprobanoj autorskoj SmArt formuli. I bez brige, ista nije produkt “top secret” rada u izoliranom laboratoriju. Već predstavlja rezultat našeg bogatog iskustva organizacije događaja različitih tematika, s raznovrsnim profilima sudionika. Iskustva koje ćemo rado podijeliti s Vama, kako bi zajedno kreirali event o kojem će se pričati.

SmArt pristup podrazumijeva pristupanje svakom projektu na „science matching art“ način, iliti skraćeno SmArt način. Što bi značilo da prije samog osmišljavanja koncepta bilo kojeg događaja,najprije istražujemo, analiziramo i upoznajemo sve ono što će uz Vaše želje, ciljeve i potrebe, udovoljiti i interesima Vaše ciljane publike/potencijalnih sudionika. Nakon provedenog znanstveno-analitičkog pristupa, slijedi onaj kreativni. Odnosno na redu je kreiranje jedinstvene priče Vašeg eventa. I to kroz osmišljavanje cijelog scenarija događaja. Uključujući kreiranje i izvedbu interaktivnih zabavno-edukativnih sadržaja, koji će ciljano sudionike uvući u priču. Istodobno vodeći računa o doživljajima koje želimo izazvati kod sudionika, te o poruci koju eventom želimo prenijeti. Sve kako bi sudionici organiziranog događaja postali djelom Vaše zajednice, povezujući s Vašim brendom kroz zabavno i zanimljivo iskustvo.

Društveno odgovorni eventi sa snažnom porukom novijim generacijama i ciljem dugoročnog stvaranja pozitivne percepcije Vašeg brenda

Glavna značajka svih SmArt evenata i projekata je promicanje održivog razvoja i društveno odgovornog ponašanja, ne zanemarujući pri tome ni važnost ekološke osviještenosti. Osim što takvi događaji imaju veliku medijsku pozornost, imaju i daleko važniju misiju stvaranja pozitivnog učinka na lokalnu zajednicu i novije generacije djece i mladih.

Stoga SmArt događaji gotovo uvijek uključuju upravo tu osjetljivu populaciju sudionika. Tim više što je kreiranje i organizacija autorskih interaktivnih zabavno-edukativnih radionica za djecu i mlade, naša uža specijalnost. Inovativnost takve vrste događaja je stvaranje jedinstvene zabavno-poučne priče koja povezuje brend i ciljanu populaciju, kroz kombinaciju zabave i usvajanja novih znanja. Pri tome djeca i mladi imaju priliku razviti samoincijativnost, inovativnost, kreativnost i kritički način razmišljanja. Sve kroz interdisciplinarni pristup kojim se kombinira znanost, tehnologija, inženjerstvo, umjetnost itd. Na taj način odgajamo mlade pojedince s razvijenim kompetencijskim vještinama današnjice, koji su istodobno društveno odgovorni i ekološki osviješteni ambasadori Vašeg brenda.

Ukažite nam povjerenje prilikom organizacije eventa, a mi ćemo se zahvaliti jedinstvenim i kreativnim SmArt izvedbenim rješenjem, kako bi zajedno postigli „wow efekt“ događaja za prepričavanje

Kao što i samo ime našeg SmArt Ideas Lab-a kaže, ideja nam nikada ne fali. Pri tome uživamo u novim izazovima kreiranja projekata koji spajaju naoko nespojivo, kako bi našim klijentima omogućili stvaranje cjelovite priče događaja i povezivanje s ciljanom publikom, kroz neograničeni izbor tematika i pristupa.

S nama možete započeti jednu drugačiju cjelovitu priču koja uključuje osmišljavanje, kreiranje i izvedbu eventa/događaja po Vašoj želji. I to počevši od ideje pa sve do razrađenih zabavno-animacijskih sadržaja i popratnih interaktivnih aktivnosti. Ono što čini našu specijalnost je kreiranje jedinstvene pozadinske storytelling priče, s ciljem stvaranja interaktivnog sadržaja po mjeri Vaše ciljane publike. Imajući na umu da su doživljaji i emocije ono što nas spaja. A iskustvo, ono što nam ulijeva povjerenje i čini temelj dugoročnog odnosa i pripadnosti.

Nestrpljivo očekujemo da zajedno kreiramo nova poglavlja Vaše i naše priče, koja uključuje:

• organizaciju manifestacija
• organizaciju tematskih zabava
• organizaciju obilježavanja značajnih dana (obljetnica tvrki/institucija/organizacija, blagdanskih zabavno-animacijskih programa i aktivnosti, …)
• organizaciju animacijskih programa i tematskih zabavno-edukativnih radionica u shopping centrima i drugim prostorima koja okupljaju roditelje s djecom
• organizaciju konferencija
• organizaciju kongresa
• organizaciju sajmova
• organizaciju izložbi
• ostala događanja

Do tada zavirite u našu slikovitu priču ispričanu foto galerijom SmArt evenata i zabavno-edukativnih animacijskih programa!

Ispišimo zajedno priču o eventu za prepričavanje. Kontaktirajte nas!

  • Tvoji osobni podaci koristit će se isključivo za potrebe odgovora na tvoje pitanje i neće biti korišteni ni u kakve druge svrhe.