SmArt dječja zagrebačka špica

Draga mama špicerica, zamisli samo ovu situaciju. Sjediš u omiljenom kafiću i uživaš na subotnjoj špici. Miris kave ispunjava sva tvoja čula, a svakim njenim novim gutljajem osjećaš se sve opuštenije, uživajući u društvu dragih prijateljica i prepričavanju svih novih zgoda i nezgoda, te uživaš u vašem vremenu.

Ne predstavlja li to događanje/event po tvojoj mjeri?

Naravno da su ti djeca na prvom mjestu i uživaš u vremenu provedenom s njima, no svaka mama treba i malo vremena za sebe. Jer, kako je jednom netko lijepo rekao, sretna mama znači i sretno dijete. I obrnuto naravno! 😊 Kako bi i tvoje dijete s nestrpljenjem čekalo subotu, osmišljena je SmArt dječja špica.

To je dvosatno događanje za djecu ispunjeno zabavom, pustolovinom te stjecanjem novih znanja i prijateljstava kroz posebno osmišljene subotnje ultra zabavne i poučne kreativne aktivnosti za najmlađe špicere!

Dječji događaji su osmišljeni tako da zadovolje i one najzahtjevnije male špicere, a obuhvaćaju kreativne i istraživačke aktivnosti te igre različite tematike (pustolovne, zagonetne, avanturističke…). A kako bi stekla dojam što i kako inače radimo, slobodno škicni u naš svijet SmArt radionica.

 

SMART DJEČJA ZAGREBAČKA ŠPICA NUDI:

  • Dva sata dobre zabave i sigurne zabave
  • Stjecanje novih korisnih znanja i vještina
  • Razvijanje samopouzdanja i građenje pozitivne slike o sebi, kroz zabavnu pustolovinu rješavanja izazova
  • Razvijanje mišljenja izvan okvira
  • Rješavanje problemske situacije kroz vlastito iskustvo
  • Unaprjeđenje komunikacijskih vještina
  • Razvijanje socijalne vještine kroz timski rad
  • Razvijanje kreativnosti i inovativnosti…

 

… I sve to kroz igru i zabavu te pokoje novo prijateljstvo! 😊

 

GDJE SE ODRŽAVA SMART DJEČJA ZAGREBAČKA ŠPICA?

SmArt dječja zagrebačka špica održava se u centru grada Zagreba, na jednoj ili više lokacija, o čemu ćemo prilikom najavljivanja događanja i prijave sudionika, staviti obavijest na web stranicu te na službenu Facebook stranicu SmArt Ideas Laba. Tamo će biti objavljeni i svi detalji SmArt dječjeg događanja za male špicere.

 

KADA SE ODRŽAVA SMART DJEČJA ZAGREBAČKA ŠPICA?

SmArt dječja zagrebačka špica održava se subotom, uz prethodnu najavu. Našu avanturu započinjemo u 10:30 sati, a završavamo je u 12:30 sati! Po potrebi se možemo družiti i nešto kasnije, što dogovaramo s roditeljima, ovisno o iskazanom interesu malih i velikih špicera.

 

Cijena SmArt dječje zagrebačke špice, koja uključuje dvosatnu avanturu u obliku događanja za djecu različitih tematika* (trajanje događanja 2 sata) iznosi 160 kn.

Za drugo dijete cijena špice je 140 kn. Predviđeni dobni uzrast djece je 4+.

 

Napomena: Sve materijale koje izrade tijekom špice, djeca nose kući!


Druga SmArt rješenja za tvoje evente/događanja

Laku noć SmArtionica

Prijavi svog mališana na radionicu SmArt dječja zagrebačka špica.