Zaigrani Frozen party

Ovom ćemo Frozen proslavom dječjeg rođendana pustiti našu maštu na volju. Kako? Pa uronit ćemo u pravu snježno-ledenu bajku po ukusu svih kraljica i princeza te pokojeg ledolomca 😉.

A svi pravi fanovi koji su odmah prepoznali da se radi o Elsi, Ani i Kristofu, znaju da urnebesne i šaljive zabave nema bez poznatog simpatičnog snjegovića, koji je oduvijek maštao o ljetu! I stoga, dame i gospodo, uvaženi uzvanici Snježnog kraljevstva, svečano najavljujemo sudjelovanje poznatog nam i omiljenog Olafa 😊.

Ma bit će to pravi rođendanski Frozen party! Uživat ćemo uz poznate hitove Snježnog kraljevstva te razne igre i aktivnosti. U njima ćemo biti glavni pomagači našim omiljenim junacima i saznati kako je to biti u njihovim cipelama, oprostite čizmicama! 😊

Puštam sve, puštam sve…

Kako je to iskušati Elsine moći ledene čarolije, saznati ćemo iz prve ruke uz prstohvat čarobne poučne zabave. Ma ako treba stvoriti ćemo i samo našu snježnu mećavicu. Kako to mislimo postići? Kombinacijom kreativnih i istraživačkih i ultra zabavnih aktivnosti za djecu.

A kakav bi to bio party, da našu Frozen rođendansku proslavu ne začinimo igrom, pjesmom i plesom? Zato nabacite te plesne cipelice, protrljate te kreativne ručice, nabacite osmjeh i pridružite nam se na veselom dječjem rođendanu, poznatom i izvan Snježnog kraljevstva Arendella! 😊

 

Rođendanski paket Frozen party uključuje:

  • 2 sata SmArt rođendanske zabave u ledeno-snježnom stilu
  • pozivnice
  • sokove i grickalice u neograničenim količinama
  • fotografiranje cijelog rođendana  (fotografije se šalju mailom par dana iza rođendana)
  • Ledo sladoled tortu + svjećice
  • slavljeničku dekoraciju prostora

 

Cijena rođendanskog paketa: 1.300 kn


Drugi SmArt dječji rođendani

Na tajnom zadatku
Steam misija: superjunaci
Gusarski party za ekipu
Divno je biti diva

Prijavi svog mališana na rođendansku zabavu "Zaigrani Frozen party"