SmArt filmski dječji rođendan

Veliki slavljenički dan tvojeg djeteta se bliži i već panično pretražuješ dječje igraonice i rođendaonice u Zagrebu u potrazi za savršenom proslavom dječjeg rođendana. Dok scroll-aš po stranicama najvećeg sveznalice na svijetu, poznatijeg kao dr. Google primjećuješ začuđujuće ponavljajući uzorak.

No, ti svejedno uporno tragaš za posebnim dječjim rođendanom koji će tvoga malca oboriti s nogu. E pa mi smo ti odlučili pomoći u toj hrabroj misiji! 😊

U kino Cineplexx City Center one East stiže nova filmska avantura!

smart-filmski-djecji-rodjendan

Zamisli samo da tvoje dijete ima priliku „ući u cipele“ svojih omiljenih filmskih i crtanih junaka i odmah nakon odgledanog filma ili crtića „preuzeti stvar u svoje ruke“. I sve to kroz napetu zagonetnu, avanturističku te super zabavnu priču, iz koje ćemo mnogo toga i naučiti!

Spašavanje vila i čudesnih stvorenja iz jedne trnovite bajke poznate po usnuloj princezi, adrenalinsko  „snowbordanje“ u društvu neodoljivog snježno bijelog čudovišta koje obožava ostavljati otiske na netaknutom snijegu, …

… Ili pak jedno strahovito zabavno druženje s neobičnom „scary“ obitelji kojoj crno baš dobro stoji, ali i ulazak u očaravajuće ledom okovano kraljevstvo poznato po dvjema sestrama i i još poznatijim snjegovićem, …

Samo su neke od avantura u kojima će djeca moći sudjelovati zahvaljujući posebno osmišljenim SmArt rođendanskim radionicama, koje filmsku priču po prvi puta u Hrvatskoj sele na rođendansku proslavu tvoga djeteta. Jer zašto bi se sva zabava odvijala isključivo na filmskom platnu? Kada možemo imati pravi dječji rođendan kao iz filma. I to ni manje ni više nego u tvom omiljenom kinu Cineplexx City Center one East! ! 😊

Na tebi je samo da odabereš film ili crtić te slavljenički paket, a mi ćemo ti osigurati roćkas kao iz filma. S tvojim omiljenim malim slavljenikom i njegovim gostima u glavnim ulogama naravno! 😉

Kad se sva pustolovina s velikog filmskog platna preseli na dječju rođendansku proslavu

 

Otkrivajući zabavnu stranu znanosti i umjetnosti, kroz napetu avanturističku pustolovinu vezanu uz odabrani film ili crtić, djeca će u ulogama glavnih junaka po prvi puta imati priliku isprobati neke od avantura s velikog filmskog platna!  I to odmah iza filmske kino projekcije. A naša je misija: iskusiti kroz zabavu i igru kako i zašto nešto radi, uživajući u ulogama filmskih junaka. Usvojiti nove korisne vještine, ali i nadograditi neke stare. “Uposliti” svu našu kreativnost i inovativnost. Te “bildati” samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi! I naravno zabaviti se na najjače u filmskoj pustolovini po mjeri svakoga junaka! Uz pomoć jednog „super tim-a“, iliti skraćeno sTEAM-a (engl. science, technology, engineering, art and mathematics).

SmArt filmske dječje rođendane, za tebe kreira naš uvijek znatiželjni i veseli SmArt Ideas Lab, prema jedinstvenom autorskom programu dr. sc. Ivane Lončarek. A rođendansku dječju proslavu kao iz filma vodi, stručni kadar vedra i zaigrana duha, s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom na raznim zabavno-edukativnim SmArt projektima!

Što uključuje SmArt filmski rođendanski paket u kinu Cineplexx City Center One East?

 • Posebno osmišljene jednosatne zabavno-poučne SmArt radionice,  kreirane prema odabranom filmu ili crtiću. Koje slijede to odmah iza filmske kino projekcije, kako bi djeca mogla iskusiti neke od avantura s filmskog platna i usput otkriti zabavnu stranu znanosti i umjetnosti. Ali i izgraditi samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi. (Napomena: svi materijali potrebni za izvođenje radionica uključeni su u cijenu).
 • 30 minutno slavljeničko uživanje uz Ledo tortu, piće i grickalice i ostalo.
 • Stručno osoblje s pedagoškim i animatorskim iskustvom, koje će slavljenika i njegove goste voditi kroz napetu filmsku avanturu.
 • Fotkice s filmske slavljeničke pustolovine (u cijenu su uključeni originali do 5 izdvojenih fotografija, koje se šalju mailom dan iza rođendana).

 

 PLUS

 • Kino ulaznice za crtić ili film* prema izboru slavljenika. Kino ulaznice kupuju se zajedno s odabranim slavljeničkim menijem (malim, srednjim ili promo).
 • 1 i pol satni najam tortaonice u kinu Cineplexx City Centar One East, uz uključenu ledo tortu, pladanj s grikalicama te pića za svakog filmskog pustolovca.
 • Pozivnice** za uzvanike u filmskoj slavljeničkoj avanturi.
* Crtić/Film koji možeš odabrati unutar SmArt rođendanskog paketa- Everest: Mladi Jeti, Obitelj  Adams, Gospodarica zla 2, Snježno kraljevstvo 2. 
**Pozivnice možeš preuzeti ovdje ili na blagajni Cineplexx kina.

Cijena SmArt filmskog rođendana za djecu:  1.000 kn

+ nadoplata Cineplexx rođendanskog paketa koji uključuje kino ulaznicu odabranog filma/crtića i rođendanski meni po izboru (mali, veliki ili promo). Pogledaj više na web stranici našeg Cineplexx partnera pod rođendanski paket.

 

Uvjeti proslave SmArt filmskog rođendana:

 • Filmske SmArt slavljeničke radionice moguće je rezervirati isključivo u kombinaciji s odabranim Cineplexx rođendanskim paketom (malim, srednjim ili promo), a koji uključuje kino ulaznice i meni prema izboru. Više o Cineplexx rođendanskim paketima možeš vidjeti ovdje.
 • SmArt filmski rođendan rezervira se sukladno rasporedu objavljenog Cineplexx kino programa. Odnosno prema poznatom terminu odabrane filmske projekcije. Kino program za naredni kino tjedan (četvrtak – srijeda) se objavljuje utorkom do kraja dana na web stranici Cineplexx-a.
 • SmArt filmski rođendani odvijaju se svakim radnim tjednom od ponedjeljka do petka, te ih je za te dane jedino moguće i rezervirati.
 • SmArt filmski rođendan potrebno je rezervirati minimalno 2 dana prije predviđenog termina za proslavu rođendana (kako bi se pripremili svi potrebni materijali za filmsku proslavu).
 • Minimalan broj ljudi: slavljenik + 4 prijatelja
 • Maksimalan broj ljudi: 20 (uključujući slavljenika)

 

Dodaci za SmArt filmski rođendanski paket:

 • Slavljenička dekoracija prostora u stilu tematike odabranog filma ili crtića (150 kn)
 • Obrađene fotografije u stilu filmske avanture (koje se nakon obrade šalju mailom par dana iza rođendana). U paketu dolazi 20 obrađenih fotografija najboljih izdvojenih trenutaka filmske dječje rođendanske proslave, s ubačenim tematskim elementima iz filma ili crtića (cijena: 160 kn).
 • Video materijal u obliku montiranoga mini filmića (u trajanju do 3 minute), za uspomenu na avanturu dječjeg filmskog rođendana i njegovih najboljih dijelova. Sa slavljenikom i njihovim gostima u glavnim ulogama (cijena 380 kn).

 

Ako imaš pitanja vezana uz SmArt filmsku slavljeničku pustolovinu, ili želiš svog malca što prije prijaviti na ovaj drugačiji roćkas, slobodno se javi. Tko zna, možda je to početak jednog divnog prijateljstva! 😊

Prijavi svog mališana na SmArt filmski dječji rođendan