SmArt akademija za superjunake-ljetni kamp za djecu

Dok je ljeto u Zagrebu u pravom zamahu, mi smo već spremni za ono što čeka svaku zaposlenu mamu i zaposlenog tatu na kraju ljeta. Znamo da nije lako naći mjesto gdje bi tvoje dijete nakon ljetnih praznika, a netom prije škole i vrtića, provelo ne samo kvalitetno vrijeme, već se i istodobno zabavljalo i učilo mnogo toga novoga. A sve kroz kreativnu igru i opuštanje te pomno birane aktivnosti koje će potaknuti sve talente i sposobnosti koji „čuče“ u njemu. Jer u svakome se od nas krije superjunak ili superjunakinja, sa  super moćima kojima se samo on/ona mogu pohvaliti.

Samo treba učvrstili super moći tvog super malca, da bi hrabro, samopouzdano i s veseljem krenuo u svoje nove jesenske školske i vrtićke avanture.

I upravo zato, tu je za tebe najoriginalnija i najzabavnija mala SmArt akademija za superjunake – jedinstveni ljetni kamp za djecu na otvorenom! U kojem ćemo kroz poučnu i zabavnu pustolovinu “glancati sve dječje super moći”, držeći se glavnoga gesla Akademije: Nije kvaka, i ti možeš imati „super moći“ poput superjunaka! 😊

Izbjegni muke po izboru i opušteno “chilaj” s nama u savršenom spoju sporta, znanosti, kreativne umjetnosti i neodoljivoga svijeta superjunaka!

Sviđa ti se ideja i potvrdno klimaš glavom, dok istodobno razmišljaš neodlučno u sebi: možda neki sport za kraj ljeta ne bi bio loš? Jer znamo svi da je sport dobar i za tijelo i za dušu te uvijek izvlači ono najbolje od nas! No, opet s druge strane svakodnevno svjedočiš tome da tvoje dijete neizmjerno uživa u eksperimentiranju sa svime čega se dotakne. I tvoja se kuhinja, dnevni boravak ili dvorište na tragu toga, vrlo često pretvaraju u tajni laboratorij! A kreativnosti mu hvala bogu ne nedostaje! Pa se nekada pitaš kako je moguće da je tvoj malac uspio u tako kratkom roku napraviti popuni makeover svoje sobe, dok je zaneseno završavao svoj novi „projekt“. Da ništa manje uspješno ili predano nije ni u virtualnom svijetu kompjuterskih igrica, mobitela i tableta, tvoje ti je dijete jasno već više puta dalo do znanja. Priznaješ da je fora da ti se dijete ima prilike „družiti“ sa svojim omiljenim filmskim i crtanim junacima i junakinjama, koji mu se smiješe sa zaslona i fasciniraju svojim super moćima i vratolomijama. No ipak se pitaš, pretjeruje li ponekad?

I naravno maštaš o tome kako bi bilo fora kada bi tvoj super malac mogao uživati u svemu gore navedenom (i to po mogućnosti što dalje od ekrana, zaslona i zatvorenih prostora), dok ti bezbrižno radiš znajući da tvoje dijete uživa na sigurnom!

Što kada bismo ti rekli da sve to i još više, doista i moguće na jednom posebnom ljetnom kampu za djecu u Zagrebu? I sve to u prekrasnoj prirodi Grada Mladih, koja će se u tren oka pretvoriti u avanturistički park s jednom važnom misijom! Pokazati kako boravak u prirodi može biti fora te da do novih talenata i vještina možemo doći kroz avanturu i pustolovinu pažljivo birane poučne zabave bez granica. I to baš po ukusu malih superjunaka! 😊

SmArt-akademija-za-superjunake-ljetni-kamp-za-djecu

Rušimo granice, spajamo različite svjetove, dovodimo “prave superjunake”…

Kako pravi superjunak ne poznaje ograničenja i ima razne interese, mi smo ih odlučili baš sve pokriti. 😊 Zato Akademija za superjunake predstavlja jedino događanje koje spaja šareni svijet znanosti, umjetnosti i sporta s čarobnim svijetom superjunaka. A kako svi znamo da biti superjunakom može biti jako stresno, odlučili smo i tome stati na kraj! Zato smo u jedinstveni program Akademije ubacili i posebne licencirane tehnike nošenja sa stresom i opuštanja u izazovnim situacijama, kao i tehnike razvoja koncentracije i kreativnosti. Ma baš ništa nismo htjeli prepustiti slučaju! 😊

Između ostaloga, djeca će se imati prilike družiti s fora gostima iznenađenja- „pravim superjunacima“ koji će nam otkriti tajne i trikove od svojih zanata. Jer tko bi nam mogao bolje otkriti kako trenirati za „super snagu“ i „super brzinu“, od super gosta iznenađenja iz Hrvatske atletske reprezentacije? 😊 A kako što bolje izbrusili „super moći“ inovativnosti i kreativnosti, u goste ćemo pozvati i „superjunake“ iz svijeta znanosti i umjetnosti!

SmArt akademija za superjunake– ljetni kamp za djecu 6-12 godina po mjeri svakoga superjunaka

 

Kako bi tvoje dijete imalo priliku iskusiti kako je to biti superjunak ili superjunakinja, i to ni manje ni više nego uz bok poznatom super spretnom bacaču spider mreže u plavo-crvenom odijelu, ili super opremljenom junaku s crnim odijelom i plaštom koji leti baš poput šišmiša…, osmislili smo poseban ljetni kamp za djecu u Zagrebu. Jer tko nije barem jedanput maštao da postane superjunak ili superjunakinja?

Napeto spašavanje svijeta tren prije pada zadnjeg zrnca pijeska na pješčanom satu, dešifriranje tajnih poruka i kodova, rješavanje svjetskog misterija u malom laboratoriju postavljenom na kraju proplanka, svladavanje fizičkih prepreka i zamki, treniranje za „super snagu“, uz neizostavno kreiranje apsolutnih „must have“ dizajnerskih dodataka, koji krase svakog superjunaka te opušteno uživanje u prirodi koje će svakoga superjunaka pretvoriti u pravoga „šaptača drevnim stanovnicima šume“, .., samo su neke od stvari koje ćemo raditi na našem ljetnom kampu za djecu. Osim što ćemo poraditi na fizičkoj spremi, baciti ćemo se na odgonetavanje tajnih poruka, te spašavanje svijeta od zlikovaca. Jer ipak je to pravi posao super junaka! 😊

A naši će mini inženjerski projekti, uz novostečena znanja i vještine, biti ključni za sretan završetak napete priče koja je pred nama. Dok će nam novostečene „super moći“ biti neophodne da hrabro kročimo u nove školske avanture!

Svaki se superjunak treba znati opustiti i „stati na loptu“…

superjunak-se-odmara-smart-akademija-za-superjunake-smart-ideas-lab

Kako „spašavanje svijeta“ može biti zahtjevno, čak i za prave superjunake, usput ćemo naučiti tehnike opuštanja, zahvaljujući kojima ćemo nabildati“ svoje samopouzdanje, povećati odlučnost i sigurnost u sebe, izoštriti koncentaciju i pažnju, ali i dati krila našoj kreativnosti. I sve to kroz smijeh i zabavu u savršenom ambijentu prirode, koja je stvorena za poticanje bezgranične mašte i neograničenog istraživačkog duha!

I upravo je to tajna formula svakog superjunaka/superjunakinje! Da se mogu nositi sa svim novim izazovima bez stresa i opušteno punih baterijica krenuti u nove izazove!

Naravno da ćemo zajedno sa stečenim supermoćima odmah i zračiti kao pravi junaci, no svejedno nije naodmet imati i svoj posebni znak superjunaka po kojemu te svi odmah prepoznaju! I to ne bilo kakav, već onaj koji će se moći projicirati kad god to poželimo. Odlično sredstvo za bildanje neustrašivosti i tjeranje mraka, zar ne?

Ma pred nama je nezaboravnih 5 dana igre i zabave i mnoštva fora radionica za djecu, kojima ćemo Grad mladih pretvoriti u Grad superjunaka!

SmArt-akademija-za-superjunake-ljetni-kamp-za-djecu

Onda, jel` se vidimo?

Kome je namijenjen ljetni kamp za djecu- SmArt akademija za superjunake?

Svim superjunacima i superjunakinjama od 6 do 12 godina!

Termin održavanja ljetnog kampa za djecu- SmArt akademija za superjunake:

02.09.2019-06.09.2019. od 8 do 16 h (prema potrebi moguće je organizirati raniji dolazak od 07:30 te kasniji ostanak do 16:30 h)

Mjesto održavanja ljetnog kampa za djecu- SmArt akademija za superjunake:

Grad mladih, Aleja hrvatske mladeži 19 (bivši Pionirac)

Cijena kampa:

1200 kn za rane prijave do 25.08.2019. Nakon toga plaća se puni iznos vrijednosti kampa od 1500 kn.

Drugo i treće dijete iz obitelji ima 10% popusta na cijenu.

Kamp je moguće platiti i na 2 rate (Napomena: zadnju je ratu potrebno uplatiti prije službenog početka kampa).

Cijena kampa uključuje:

  • kreativne, znanstvene, umjetničke, sportske radionice za djecu kojima ćemo “trenirati” supermoći neograničene kreativnosti, koncentraciju, spretnost, komunikacijske vještine, istraživački duh, inovativnost te stjecati nova super znanja, vještine i talente! „Bildajući“ samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi, kao osobe koja može mijenjati svijet oko sebe! Osim toga kroz igru i zabavu učiti ćemo se logički i kritički razmišljati. Te ćemo iz prve ruke moći doznati kako i zašto nešto radi kako bi dobili inspiraciju za samo naše nove nove pothvate.
  • opuštajuće Relax Kids radionice koje uče djecu umiriti se, fokusirati i opustiti uz pomoć jednostavnih i djelotvornih tehnika svjesne pažnje, kontrole stresa, pozitivnih afirmacija i tehnika opuštanja razvijajući pri tom svoju osobnost, kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju i vizualizaciju pružajući im na taj način vještine i alate koji ostaju za cijeli život.
  • potrebne materijale za svakog superjunaka i junakinju, nužne za izvođenje svih radionica tijekom kampa (Napomena: sve što mali polaznici izrade, nose kući)
  • doručak, ručak i zdravi međuobrok za snagu i nove supermoći
  • osvježenje uz pića, kako bi svi superjunaci bili dorasli super zadacima s pravom razinom energije
  • unikatni poklon, koji svaki sudionik dobiva na dar kao uspomenu na svoju pustolovinu superjunaka + diplomu o uspješno položenoj akademiji superjunaka
  • stručno vodstvo školovanih profesionalaca zaigrana duha s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom
  • osiguranje od nezgode za svakog superjunaka

odakle-ideja-o-smart-akademiji-za-superjunake-ljetnom-kampu-za-djecu

Ideja je krenula, a od kuda drugdje, nego iz jednog veselog laboratorija ideja, naziva SmArt Ideas Lab. Kako je njegova kreatorica Ivana i sama zaigrana znanstvenica i kreativka zaljubljena u prirodu, koja je još kako klinka sanjala o spašavanju i mijenjanju svijeta, bilo je samo pitanje vremena kada će mala SmArt akademija za superjunake ugledati svjetlo dana! A kako smo zajedno uvijek jači, naša je kreativka jedva dočekala da se u priču uključi njena kolegica Mirjana, zajedno sa svojim zaštitnim znakom- veselim i vedrim osmjehom te hrpicom stručnih znanja i iskustava kako naše superjunake učiniti još moćnijima!

I to je bilo dovoljno za početak jedne jedinstvene priče za djecu! Priče u kojoj kroz niz kreativnih, znanstvenih, sportskih i dramskih avantura i pustolovina, zajedno otkrivamo naše supermoći! Jednako polažući pažnju na stjecanje novih znanja, vještina i talenata, ali i na unutarnju samoizgradnju! Sve kako bi mali polaznici naše SmArt akademije za superjunake izrasli u vedre i samopouzdane superjunake i superjunakinje, koji će svojim kvalitetama obogatiti svijet koji čeka samo na njih! 😊

Organizatori kampa:

SmArt Ideas Lab i Relax Kids Zagreb.

 

Tko su voditeljice ljetnog kampa za djecu SmArt akademija za superjunake?

smart-akademija-za-superjunake-ljetni-kamp-za-djecu-smart-ideas-lab

Akademiju vode dvije kolegice vedra duha i dječje zaigranosti: dr. sc. Ivana Lončarek i certificirani Relax Kids Coach Mirjana Petković! A više o nama možeš doznati zaviriš li u naše SmArt Ideas Lab i Relax Kids Zagreb.

 

Kako se prijaviti na ljetni kamp za djecu- SmArt akademija za superjunake?

Prijaviti se možeš putem maila na smartislab@gmail.com i info@mirjanapetkovic.com  ili pozivom na brojeve 091 556 5179 (Ivana) te 098 352 822 (Mirjana).

Sve bitne napomene vezane za dijete napiši nam u mail-u!

Svaki polaznik mora biti prigodno odjeven za boravak u prirodi te ponijeti kapu ili šešir, repelent i rezervnu odjeću. U slučaju lošega vremena program će se odvijati u prostorijama restorana u Gradu Mladih.

Broj mjesta je ograničen i prijave se zaprimaju do popunjenja grupe superjunaka! Stoga, prijavi što prije svog superjunaka i priušti mu super moćan i super zabavan ljetni kamp pred početak jesenskih obaveza! 😊

Napomena: Minimalan broj polaznika potreban za odvijanje kampa je 8 superjunaka ili superjunakinja. Za manji broj prijavljenih, organizatori zadržavaju pravo otkazivanja kampa!